43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

L’Esneca Fraga d’Anna Ferrer torna a topar contra el Generali Palau i no serà a la final de Copa

L’Esneca Fraga de la vendrellenca Anna Ferrer ha quedat eliminat de la Copa de la Reina d’hoquei patins de Vilafranca després de perdre aquest dissabte per 1-2 en la segona semifinal contra el Generali Palau. Tal com va succeir l’any passat a la Copa de Calafell, el Palau ha tornat a ser un mur infranquejable per al conjunt de la Franja i es torna a quedar a les portes de la final, que de nou tornarà a enfrontar el Telecable Gijón i el conjunt d’Ivan Sanz. A diferència de l’any passat, que es va resoldre per un 0-2 pel conjunt vallesà, però, el Fraga aconseguia posar-se per davant gràcies a un gol de Rebeca González al final d’una primera part on Aina Florenza estavellava una bola al pal.

Dos gols consecutius de Carla Fontdeglòria i Florenza a la represa han permès al Palau remuntar el marcador, mentre que Ferrer mantenia viu al seu equip amb les seves aturades, com en una falta directa a Florenza. Ja a l’últim minut, la portera vendrellenca marxava a la banqueta perquè el Fraga pogués atacar amb 5 jugadores per forçar la pròrroga, però el marcador ja no s’ha mogut més.